Бланки

Фирмената бланка (blank – празен) представлява лист с формат А4, на който най-често са отпечатани логото, слоугъна и контактите на фирмата. Основното предназначение на бланката е да дава единна корпоративна визия на всички документи, които излизат от фирмата. Освен чисто практическата функция да информира от кого идва даден документ, бланката придава и допълнителна тежест на оферти, техническа документация, договори и т.н. Тя  е най-често използвания рекламен инструмент – без да се замисляте в ежедневието си изпращате десетки писма и оферти върху бланки. Те са непрекъснато под погледа на клиентите ви и затова е важно фирмената бланка да е с такъв дизайн и печат, че да дава позитивно послание за възможностите на фирмата Ви.

Блокнети или планшетите са листите за бюро, служещи за отбелязване задачите за деня или водене на бележки при презентации. Листите могат да са означени с дните и датите на съответната  седмицата. Обикновено се печатат на офсетова хартия, със спирала/залепени/зашити от горната/ късата страна и твърд картонен гръб (корица).

Фирмените кубчета за писане на бележки са полезен и практичен помощник в деловото ежедневие, който може да се ползва както вътре в организацията, така и като фирмен подарък.

Допълнителни операцииЦената е без включено 20% ДДС.